Magazin > VIP
12 ogledov

Miley še vedno hrepeni po bivšem

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Priljubljena najstniška pevka Miley Cyrus, ki je pred časom hodila s tretjino benda The Jonas Brothers, je v eni izmed svojih pesmi razkrila, da ga še vedno ni prebolela.

Miley je konec tedna nastopila v portugalski prestolnici, kjer je oboževalcem pred začetkom skladbe Full Circle razložila njen pomen.

 

"Pesem govori o dveh ljudeh, ki sta si usojena in bosta za vedno skupaj, ne glede na to, da ju hočejo ločiti. Naj vam razkrijem, da govori o enem izmed bratov Jonas," je oboževalcem zaupala 17-letnica.

 

Večna ljubezen?

Miley seveda govori o Nicku Jonasu, s katerim sta se razšla leta 2007, sama pa še dolgo ni prebolela njune prekinitve. O svoji večni ljubezni, kot ga imenuje sama, je spregovorila v marsikaterem intervjuju, pred slabim letom je celo dejala, da sta se vnovič povezala.

 

"Nisva prepričana, kaj nama bo prinesla prihodnost. Trenutno želiva prosti čas preživljati drug z drugim ... bova videla, kam naju bo vse skupaj pripeljalo."

 

A dejanja govorijo glasneje kot besede. Kljub večkratni izpovedi ljubezni do Nicka ima Miley že nekaj časa novega fanta. Oko je vrgla na avstralskega igralca Liama Hemswortha, ki ga je spoznala na snemanju filma The Last Song.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.