Magazin > VIP
67307 ogledov

Mirela Lapanović nam je predstavila svojega 19 let mlajšega moža

mirela lapanović
1/4
Osebni arhiv
Zanj se je odpovedala tudi temu!

Tisti, ki spremljate življenje zmagovalke Big Brotherja, Mirele Lapanović, ste verjetno opazili, da je izbrisala vse svoje objave na Instagramu. Našo zvezdnico smo vprašali, kaj se dogaja, in bili presenečeni nad vsemi novostmi v njenem življenju.

Prva novost je ta, da se Mirela ne piše več Lapanović, ampak Šehić. 47-letnica s svojim soprogom, ki je 19 let mlajši od nje, živi v Parizu. "Moj soprog je Benjamin Šehić, profesionalni MMA borec. Spoznala sva se in bila je ljubezen na prvi pogled, on je tudi razlog, da sem izbrisala objave na Instagramu, ker moje lepote ne želi deliti s svetom. Strinjam se z njim, da imam veliko večje talente in potenciale kot le fizične atribute," je za Žurnal24 povedala Mirela in dodala, da je soprog njeno življenje obrnil na glavo. "Je pravi moški s sarajevskim poreklom, kar me je pritegnilo. Je zelo predan moški in zelo zaščitniški do mene kot njegove soproge. Najina poroka je potekala po muslimanskih običajih. Živiva na relaciji Pariz- Sarajevo, evropskima mestoma, ki sta mi najbolj pri srcu." Mirela se je še pohvalila, da jo soprog nosi po rokah in da je prvič v življenju deležna brezpogojne ljubezni.

Razlika v letih jima ne predstavlja težav. "Preprosto sva postala eno in se dopolnjujeva v vsem. Je bolj zrel od moških moje generacije, saj je nadpovprečno inteligenten. Živel je v Španiji, Jordaniji, Savdski Arabiji in celo študiral arabščino. Jezik tekoče govori. V preteklosti je z Arabci sklepal nepremičninska posla," nam je še zaupala in zaljubljeno dodala: "Zaljubljena sem do ušes in ljubim nekoga, ki ljubi mene, kot to lahko le pravi moški. Benjamin je predan islamu in to vero sem sedaj sprejela tudi jaz. V njej sem našla spokoj, resnico in mir. Usojena sva si. Ženska se spremni na bolje le ob moškem, ki si to zasluži in on je tisti, ki je iz mene naredil najboljšo verzijo."


 

Komentarjev 13
  • Avatar pantani
    pantani 06:40 06.julij 2023.

    Čez 1. ,esec pa bo že članek kako je oh in sploh na novo zaljubljena...!!! Bedaki,s čim nas posiljujete!!! Po drugi strani, bo pa čez kakšen teden že v burki!!!

  • Orto 14:55 05.julij 2023.

    Me veseli, da sta se našla, lepotca ustvarjena en za drugega !

  • Igxigx1 11:31 05.julij 2023.

    A ste pri izboru "slavnih" prišli do konca SLO telefonskega imemika in so zdaj na vrsti telwfonski imeniki držav bivše juge?