Magazin > VIP
22743 ogledov

Mirela Lapanović se je razšla z 19 let mlajšim partnerjem, to je razlog!

mirela lapanović Osebni arhiv
Tudi ta Mirelina ljubezenska pravljica ni dočakala srečnega konca.

V začetku julija smo prvi pisali, da je zmagovalka šova big Brother, Mirela Lapanović, poročena. Zaradi svojega 19 let mlajšega izbranca, Benjamina Šehića, profesionalnega MMA borca, se je marsičemu odpovedala - objavljanju na Instagramu in tudi svoji veri ... To sedaj obžaluje, je ekskluzivno povedala za Žurnal24 in dodala, da je spet samska. "Razdrla sem zakon, sklenjen po šeriatskem pravu, ker sem krščanka, in to že več kot 40 let. Bog je najbolj pomemben, vera je sveta!" pravi Mirela, ki je Benjamina zapustila zaradi "nepremostljivih razlik". "Šla sem svojo pot. O podrobnosti za zdaj nisem pripravljena govoriti, a ljubezen v mojem primeru ni bila vprašljiva. On je ekstremen musliman, čemur je bilo težko slediti in tudi težko prenašati. Kot močna ženska sem se odločila, da vzamem svoje življenje v svoje roke, da diham s polnimi pljuči, živim brez omejitev ... Le tako sem lahko srečna. Ne želim biti suženj ekstremnih islamskih zakonov. Nič ne gre na silo, niti človek niti čevelj niti vera … Ženska, kot sem jaz, ne bo nikoli podrejena, nikoli ne bo pristala na zahteve, ki jo omejujejo živeti kot Evropejka, ki je medijsko prepoznavna. Le srečna sem lahko produktivna, uspešna. Svoboda nima cene," je razložila za Žurnal24.

Mirela se sedaj seli v Dubaj, kjer ima prijatelje, ki ji bodo v težkih časih stali ob strani. Sedaj sta ji najbolj pomembna mir in varnost. "Želim mu vso srečo pri MMA karieri in v življenju, ne bom pa se vrnila k njemu, čeprav me prosi," je še dodala. 

Komentarjev 15
  • Fulmmer 00:54 23.avgust 2023.

    Nič posebnega, dost je takih frač ki si iščejo plen med bogatimi ali politiki, ampak vse je bolj kratkega roka....

  • Pišmevuh 17:00 22.avgust 2023.

    Mogoče že na letalu spozna ljubezen svojega življenja in se poroči. Raje bi videl, da je moj sin ped er, kot pa da si navleče tako brozgo.

  • blayo 11:29 22.avgust 2023.

    Hehe, te njene zgodbice me vedno v dobro voljo spravijo 😂😂😂