Magazin > VIP
21995 ogledov

Mirela: To je resnica tistega večera

Mirela Lapanović
Srbi ugotovili, kaj se je zgodilo tistega skrivnostnega večera …

Mirela Lapanović in njen zaročenec Milutin Radosavljević bi morala biti v torek zvečer gosta v oddaji Upoznajte Parove (Spoznajte pare), a ju ni bilo. Nikomur nista javila, kje sta, zakaj ju ne bo, niti se nista opravičila.

Mirela Lapanović Magazin Mirela hudo razočarala Srbe

Tako produkcija kot tudi njuni oboževalci so bili nad njima razočarani. Po tem, ko se nista pojavila v studiu, so se na Facebooku in po srbskih rumenih medijih začele pojavljati govorice, češ da naj bi Mirelo videli na zasebni kliniki in da naj bi bila noseča. Mirela pa je eni od oboževalk napisala, da ne more v studio, češ ker ima vročino in se ne počuti dobro.

No, Mili je v torek zvečer, v času, ko je potekala oddaja, na svojem profilu objavil zgovorno fotografijo, na kateri Mirela ni videti niti malo vročična. Tudi noseča verjetno ni, saj s svojim dragim uživa v kozarčku rujnega.

Komentarjev 3
  • patron 13:38 20.julij 2017.

    spet ta k.a.a .... ???

  • smejka 08:19 20.julij 2017.

    To bitje (ženska ji ne morem reči) ne more vzgajati otrok.Jo je ena sama laž.

  • wolf.ata 08:03 20.julij 2017.

    počasi bi lahko nehali pisati o takih nepomembnih zadevah,lopato v roke ali čistit wc nekam za 500 eurov, pa otroke vzgajati pa to ,ne pa te kozlarije uganjati in potem na dolgo in široko pisat