Magazin > VIP
12805 ogledov

Mirelin novi tast novinarki med oddajo zaprl usta

Mirela Lapanović
Mirelin novi tast voditeljici oddaje ni ostal dolžan.

Pogovorno oddajo Upoznajte Parove, kjer v studiu televizije Happy TV gostijo nekdanje tekmovalce resničnostnega šova Parovi, je obiskal Mihajlo Radosavljević – Rakac, novi tast Mirele Lapanović.

Slovensko tekmovalko so v oddajo povabili trikrat, prišla pa je samo enkrat. Tudi takrat ji je bilo očitno žal, da je prišla, saj je zaradi provokacij sostanovalke beograjske vile Vesne Rivas v jezi zapustila studio.

Mirela Lapanović Magazin Mirelo označila za klošarko, njej počil film

Mihajlo Radosavljević | Avtor: YouTube YouTube
Zdaj pa se je na Mirelino stran postavil Mirelih tast Rakac, ki je novinarki povedal: "Veš, da te spoštujem, ampak zadnjič si med vodenjem oddaje grdo manipulirala. Vesni si pustila, da je oddajo vodila namesto tebe, da je napadla Mirelo, da je celo vstala in jo zmerjala, češ da je prostitutka. Resničnostni šov se je končal, to je zdaj oddaja v studiu, ki bi morala biti na določenem nivoju."

Pojasnil je, zakaj se je njegova nova snaha, Mirela, kar dvakrat ni pojavila v studiu šova Spoznajte pare (Upoznajte Parove, op. a.): "Vedela je, da jo bo nekdo napadel, provociral in jo žalil."

Dodal je tudi, da ne razume, kako je lahko Mirelo nek mladi novinar vprašal, če ima raje svoje otroke ali Milija. "Tega se ne sprašuje. On nima otrok, zato pa je postavil tako vprašanje. Kako bi on reagiral, če bi ga vprašali, ali ima raje svojo mamo ali svoje dekle. Novinarji se morate naučiti postavljati primerna vprašanja."

Komentarjev 5
  • Onlytime 23:01 26.julij 2017.

    Dokler bomo mi pisali komentarje, bodo oni pisali o njej, saj jim s tem sporočamo, da beremo članke o njej. Torej, več kot bo komentarjev, več bodo bedarije polnile to stran.

  • Ana Vidic 14:42 26.julij 2017.

    Ne spremljam njenega bednega življenja (ker pa ste kvazi novinarji tako vsiljivi s to slovensko državljanko Mirelo, je žal nemogoče spregledati kakšno pisanje), zato tudi ne vem, ali je poročena ali ni. Vseeno imam komentar, in sicer snaha je lahko ...prikaži več le, če se je poročila z njegovim sinom. Če samo seksa z njim, ji ta tip še ni tast.

  • milan0 13:54 26.julij 2017.

    pozabili ste napisati, da si je voditeljica vmes prepevala, potiho