Magazin > VIP
74 ogledov

Mirelina Facebook stran: Opozorilo oboževalcem po dveh urah umaknili

Mirela Lapanović Yo
Takšno taktiko naj bi imela produkcija šova Parovi, kjer je tudi Mirela Lapanović.

To, da producenti lažejo Mireli o Andrjeu in njegovih izjavah, smo že poročali. Zdaj pa smo izvedeli, da so lažni celo glasovi, ki so namenjeni tekmovalcem, ki so nominirani (med njimi je bila tudi Mirela). Konec prejšnjega tedna se je na uradni strani oboževalcev na Facebooku le za dve uri pojavila objava, ki je opozarjala, da naj ne glasujejo za svojo favoritkinjo.

"Prosimo vas, da ne glasujete za Mirelo in ne mečete denarja stran, ker so glasovi lažni," je zapisal admin strani. Dopisal je tudi, da želi gledalce, ki Mirelo spremljajo, opozoriti, da naj ne verjamejo sporom, ki jih vidijo. "Zadnji primer, kjer smo videli, da Mili napada Mirelo … Do včeraj je bil zelo prijazen do nje, od danes dalje pa kar na enkrat tako grozen. Žali jo, obsoja … Ste se vprašali, zakaj? Zato, ker je to verjetno del produkcije. Tam plačujejo tekmovalcem, da začnejo takšno igro. Bolj je nesramen, večje plačilo ima in večja je gledanost,“ je Mireline oboževalce opozoril admin strani.

Za Žurnal24 je povedal, zakaj je objavo po dveh urah odstranil: "Odstranili smo jo, ker je bila objava sporna. Za dve uri smo jo objavili, da nas ne bi česa obtožili in da ne bi preveč škodili Mireli. Je pa to resnica in želeli smo, da ta pride do vseh tistih, ki mora priti." No, nekaj ur po tej objavi pa so admini te iste strani objavili številke in postopek glasovanja.

Komentarjev 1
  • milan0 13:32 10.april 2017.

    Bi lahko to trdili tudi za B.B. In ekstra honorar za s..ex.