Magazin > VIP
1099 ogledov

"Mislim, da sva z možem na veliki preizkušnji"

Alenka Oldroyd s soprogom Thomasom Mediaspeed.net
Nekdanja vremenarka in radijska voditeljica Alenka Oldroyd - Reza je že osem mesecev na domačih tleh, kamor pa se je vrnila brez svojega moža Thomasa.

Potem ko je pred letom dni postala babica, se je Alenka odločila, da je čas za vrnitev v Slovenijo. Ker hoče biti del vnukovega odraščanja in ker ne more brez družine, je pustila svojega moža Thomasa čez lužo in odšla domov, z možem pa imata zdaj zvezo na daljavo. "Grozno je, kaj naj rečem (smeh). To je zagotovo neugodna situacija za naju; mislim, da sva zdaj na veliki preizkušnji. Čas bo pokazal, kako in kaj ... nimam pojma, kaj naj rečem," nam je na vprašanje, kako zdaj izgleda njen zakon, odgovorila Alenka in dodala, da sta v rednih stikih preko elektronskih sporočil in skypa. "Pred poroko sem sicer rekla, da ne grem v Ameriko, a ker je imel Thomas veliko domotožje, sva naredila kompromis." Žal pa ni šlo vse po načrtih. Ker hoče Alenka ostati v Sloveniji, Thomas pa je v Ameriki dobil svojo sanjsko službo, imata zdaj velik problem, pravi nekdanja vremenarka.

Sicer pa je tudi Alenka pred kratkim dobila novo službo, ki se je že zelo veseli. Postala bo del narodno-zabavne televizije Golica TV, kamor je pred kratkim odšel tudi njen prijatelj Robert Pečnik - Pečo. Poleg nove službe pa ji veselje prinaša vnuček, ki je pred nekaj tedni dopolnil eno leto, Reza pa je praznovala abrahama. In kako se počuti v vlogi babice? S srečim glasom odgovarja: "To je noro fajn!"

Komentarjev 3
  • sintesi 21:48 09.oktober 2012.

    ha ha, kako že olrajt alenka, prou trudit so se moral na popu da so jo pravilno napovedal takrat....no na golici bo že laže ko bo spet strnad rezka......po domače z olrajt reziko :):)

  • segadamjan 10:26 09.oktober 2012.

    jaoooo žurnal, vi ste pa res podn ratal, reza ti pa tut kakšen boljši izgovor najd zato, ker te je mož šutnu iz bajte.

  • Tupamaros 09:21 09.oktober 2012.

    Baba neumna. Vnuček ima svoje starše. Še bolj neumen pa je Žurnal24,ker objavlja take neumnosti.