Magazin > VIP
28 ogledov

Mister Slovenije v dar človeško ribico

Darila za letošnji svetovni izbor je priskrbela Postojnska jama. (Foto: Postojns Žurnal24 main
Mister Slovenije Bojan Ilijanič bo na svetovnem izboru ta mesec kot nacionalno darilo predal simbol največje slovenske turistične atrakcije – kamnito človeško ribico.

Mister Slovenije Bojan Ilijanič bo na svetovnem izboru, imenovanem Mister Universe Model, ki bo potekal od 2. do 15. maja v Dominikanski republiki, kot nacionalno darilo podaril kamnito človeško ribico, ki so mu jo priskrbeli v Postojnski jami.

 

14. maja bo potekal spektakularni finale, kjer bo slovenski mister poskušal

očarati žirijo in svetovno občinstvo, del protokola svetovnih lepotnih tekmovanj pa je tudi predaja nacionalnih daril. Letos bo to simbol slovenske turistične atrakcije Postojnske jame – kamnita človeška ribica, ki jo bo Bojan podaril gostiteljem, političnim veljakom in sotekmovalcem, organizatorji pa so jo izbrali zato, ker želijo svetu predstaviti nekaj edinstvenega.

 

Tekmovalci bodo v času izbora prebivali v hotelih v Santo Domingu, Puerta Plati in najbolj priznanem turističnem letovišču Punta Cani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.