Magazin > VIP
132 ogledov

Mladi Američan ljubosumen na Žižka

Slavoj Žižek Žurnal24 main
"Malo sem ljubosumen, da je ta "tip" tako pomemben. Moja punca ima nad posteljo obešeno njegovo sliko. Je moja reakcija preveč burna? Ne vem, kaj naj naredim," je na spletnem omrežju Reddit spraševal 24-letni Američan.

Mladenič je ljubosumen na slovenskega filozofa Slavoja Žižka, ki ga obožuje njegovo, dve leti mlajše dekle.

24-letnik je v razmerju z dekletom osem mesecev. Pravi, da ima dekle v stanovanju sostanovalce, zato sta bila večino časa pri njemu doma. Vse dokler ni nekega dne pri njej doma proslavljal rojstni dan neke njene sorodnice. Ob pogledu na sliko Slavoja Žižka v spalnici jo je vprašal, če gre za njenega sorodnika. Ona se mu je nasmejala in mu pojasnila, da je to slavni filozof in da ga on ne pozna.

 

Tarča posmehovanja

 "Malenkost sem res ljubosumen," je potožil mladenič, ki je z objavo na socialnem omrežju izzval veliko komentarjev, v katerih so se večinoma zgražali, posmehovali, nekateri pa so ga celo podprli.

 

Slavoj Žižek je že dolgo svetovni pop-zvezdnik filozofije, svetovni mediji pa o njem pogosto pišejo tudi zaradi ljubezenskih razmerij z lepoticami. Morda se je Američan pozanimal o Žižku in njegovih dekletih in je tudi zaradi tega ljubosumen?

Žižek o spolnem življenju

Žižek se je pred leti razgovoril o svojem ljubezenskem in spolnem življenju. Novinarski Guardiana je povedal, da ne more imeti afer za eno noč. "Zavidam ljudem, ki to lahko izpeljejo. Bilo bi čudovito, pojdiva, bang bang, super! Ampak seks je zame nekaj prav smešno intimnega. Mislim, že tako je grozno biti nag pred drugo osebo, še posebej, če je drugi zloben in se posmehuje tvojemu trebuhu. S tem se vse uniči," je povedal in dodal, da lahko število žensk, s katerimi je spal, prešteje na eno roko, čeprav ima za seboj že tri propadle zakone. Nikoli ne more spati z žensko, če ne verjame, da bosta ostala skupaj za vedno."

V istem intervjuju je še pojasnil, da ga najbolj straši moderno dojemanje seksa. "Pravijo, da je seks dober za srce, za prekrvavitev, da sprošča. Spustili so se celo v poljubljanje, da je dobro za mišice, grozno!/.../ Všeč mi je ideja, da je seks del ljubezni." Šel je še malce dlje, razkril je, da mu analni seks ni všeč, prav tako ne razume, zakaj bi ejakuiral v ženska usta. "Nikoli nisem mogel (analno seksati, op. p.), tudi, če me je ženska prosila. Veste, zakaj ne? Ker se nisem mogel prepričati, da ji je to zares všeč, vedno sem sumil, da hoče to početi le zato, ker misli, da mi bo s tem bolj privlačna. Enako velja za felacijo; nikoli nisem mogel končati v ženska usta, ker predvidevam, da to ni najbolj okusna tekočina. Kaj, če se samo pretvarja?"

Komentarjev 8
  • jakec1575 15:17 04.oktober 2015.

    Zenske, ki same izpolnjujeo vse zgornje kategorije, v zivljenju ne potrebujejo Žižka. Lahko jim je pa v zabavo.

  • jakec1575 15:16 04.oktober 2015.

    Dokaz, da so za zensko pomembne pri moskem 4 stvari. Slava, intelekt, humor in denar. V tem vrstnem redu. Slava- s tem tudi ona pridobi stopnicko ali dve-genetika, intelekt-ona ga ne razume-se ji zdi da ga razume-morda ga razume-v vsakem ...prikaži več primeru se ji zdi fajn-inteligentni potomci-genetika, humor-znak inteligence-zivljenje ne bo dolgocasno, denar-znak uspesnosti zahodnega povrsinskega sveta-varnost-genetika. Priblizno 3/4 potrosnistva se dogaja zaradi zensk. Polovica zaradi njih samih, slaba četrtina zaradi moskih, ki zelijo ustvariti pogoje za prihod samice. Četrtina zaradi moskih, ki želijo nekaj dokazat, brez cilja osvojiti samico. potrosnistvo nizkih cen ustvarja vojne. svet se vrti naprej.

  • allstarr111 20:12 03.oktober 2015.

    Men osebno je Žižek car, dela nič (fizično) ima mlado ženo, mlati bajne zneske da ga poslušajo, + celo slovenska država mu daje nekje mislm da 2-3k eur mesečno za zasluge.tako da jest mislm de je car, to ...prikaži več sfolgat je pa tud umetnost, pa nej to naredi kdo drug pa da vidmo.