Magazin > VIP
2024 ogledov

Mnoge bi usoda ameriške zvezdnice zlomila

Gabrielle Union
Gabrielle Union je napisala knjigo, ki je polna šokantnih izpovedi.

Igralka Gabrielle Union bo 17. oktobra izdala avtobiografijo We're Going to Need More Wine, v kateri je razkrila svojo težko preteklost. Med drugim je spregovorila o svoji veliki želji po materinstvu, ki pa je doslej ostala še neizpolnjena. "Nikoli si nisem želela otrok. Potem pa sem postala mačeha in vse, kar si sedaj želim, je čas preživeti s svojo družino,“ je povedala lepotica, ki se je po pomoč zatekla k zdravnikom. V zadnjih treh letih je s pomočjo umetne oploditve poskušala zanositi že trikrat, a žal neuspešno. Pravi, da je doživela že "osem ali devet“ spontanih splavov. Kljub temu z možem, košarkarjem Dwyanom Wadom, še nista obupala. Unionova pravi, da bosta naredila vse, da spoznata "otroka, o katerem oba sanjata“.

Gabrielle se je v knjigi dotaknila tudi tragičnega dogodka, ki se je zgodil tik pred njenim vpisom na univerzo. V trgovini, v kateri je kot najstnici delala, jo je posilil moški, ki ji je grozil s pištolo. "Način, na katerega me je oče po posilstvu gledal … Moj bog, še vedno je kot v nočni mori,“ je povedala igralka in dodala, da je trgovino zaradi malomarnosti tožila, najraje pa bi jih tožila zaradi pogleda, ki ji ga je namenil oče. "Njegov pogled je razkrival: Poškodovana. Žrtev. Krivda. Strah. Bila sem otrok, s katerim si se lahko hvalil. Imela sem lepe ocene. Bila sem dobra športnica. Bla bla la. V naslednjem trenutku pa sem bila 'poškodovana'.“

Storilec je bil obsojen na 33 let zapora. Unionova je tožbo na sodišču dobila, saj trgovska veriga svojih zaposlenih na tega moškega ni opozorila, čeprav je pred tem oropal eno od njihovih trgovin na neki drugi lokaciji.

Zvezdnica je v knjigi še zapisala, da svoje hiše po tem dogodku, ki ga primerja z infekcijo, ki je ni mogoče pozdraviti, ni zapustila več kot eno leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.