Magazin > VIP
46 ogledov

Morgan nad Mossovo in Madonno

Kate Moss, Madonna FameFlynet Pictures
Piers Morgan je izustil nekaj krepkih na račun manekenke Kate Moss in pevke Madonne.

Voditelj pogovorne oddaje na CNN Piers Morgan, ki je znan po svoji odkritosti, se je tokrat spravil na dve zvezdnici in si na njun račun privoščil kar nekaj pikrih. Na tapeti njegovih zlobnih opazk se je znašla predvsem Madonna. "Je sleparka in tiste njene roke so preprosto grozljive. Kot da bi gledal Konana barbarja. Zdaj je videti še bolj barbarska kot kdajkoli, popolnoma groteskna," je bil kritičen do kraljice popa, ki jo je sicer že pred kratkim v nekem intervjuju opisal kot "noro pijano teto za božič".

Kaj "lepega" pa je imel za povedati o Kate Moss? "Popolnoma grozna," je označil slavni britanski supermodel. "Če bi ljudje vedeli, kakšna je v resnici, se ne bi nikoli zanimali zanjo. Razvajena damica iz Croydona je. Sicer ni nič narobe s Croydonom – odraščal sem blizu tega kraja. Vendar je preprosto zlobno majhno bitje," je še dodal o slavni manekenki, ki ga, kot pravi, vsakič, ko se vidita na javnih dogodkih, dobesedno brcne.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.