Magazin > VIP
24 ogledov

Najslavnejša dvojčka na svetu

040808-jolie-pitt-dvojcka Žurnal24 main
Ste se spraševali, kako sta videti? Sta bolj podobna mamici ali očku? Ugibanj je konec. Tukaj sta Knox Leon in Vivienne Marcheline.

Stara sta samo tri tedne, a o njiju govori že ves svet. Revija People je v ekskluzivnem intervjuju pokukala v zavetje doma Angeline Jolie in Brada Pitta ter objavila prve slike najslavnejših dvojčkov na svetu ta trenutek.

"Kaotično je, a nama nekako uspeva in imamo se čudovito," je dejala Angelina, ko so jo vprašali o njihovem vsakdanjiku. Srečni očka Brad pa je povedal: "Viv je zelo podobna Ange po njenem duhu, obnašanju in fizični pojavi. Mislim, da je v Knoxu nekaj mojega".

Družina se je naselila na gradu Miraval v Franciji, kjer Maddox, Pax, Zahara in Shiloh uživajo v poletju in njihovi najljubši igri, skrivalnicah. Starejši otroci so bratca in sestrico lepo sprejeli. "Shiloh in Zahara izbirata njuna oblačila, pomagata pri preoblačenju in ju pestujeta," je povedala Angelina. "Lepo je – mali mamici sta."

Knox in Vivienne sta se predstavila svetu in prepričani smo, da to niso njune zadnje fotografije, ki jih bomo videli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.