Magazin > VIP
20831 ogledov

Napovedala tožbo: Zaradi Mirele nedolžen moški za zapahi?

Mirela Lapanović
Nekdo naj bi zaradi Mirele pristal za zapahi.

"Toliko neresnic, laži, pljuvana na moj račun že več mesecev, odkar sem sodelovala pri Parovih, ampak ženska, šova je konec in za tole boš dobila tožbo. Sodeluje v šesti sezoni, pa vsej do desete, saj boš delala za Mirelo. Jovana J. - neprofesionalna voditeljica, da se na nacionalni televiziji toliko pljuva in laže o ljudeh, je strašno. Najdite novo temo,“ se na Facebooku na Vesno Rivas, srbsko pevko, novinarko in voditeljico, jezi Mirela Lapanović.

Vesna, nekdanja tekmovala v Parovih, se je namreč v sporu med Mirelo in Milijem postavila na stran Srba. V oddaji Spoznajte Parove je Vesna izrazila dvom v Mirelino zgodbo, češ da jo je Mili pretepal, in razkrila zgodbo, ki naj bi se zgodila v Sloveniji.

Vesna pravi, da je Mirela nedolžnega moškega spravila za zapahe. Po njenih besedah naj bi ga "molzla", dokler je imel denar, nato pa "odigrala“, da jo je napadel in pretepal, zaradi česar naj bi moški za štiri leta pristal za zapahi, čeprav ima menda dokaze, da je bil v času, ko naj bi se zlorabe zgodile, na Dunaju.

"Upajmo, da se to ne bo zgodilo še Miliju,“ je pripomnila voditeljica Jovana. Video je Mirela objavila na svojem Facebooku.

Mirela je sicer zaradi Vesne in Jovane nekoč že zapustila oddajo. Vesna jo je na najnižjem nivoju napadala, voditeljica pa je to dopustila, kar se je Mireli zdelo nepošteno. To je voditeljici tudi povedala in odkorakala iz studia.

Mirela za komentar na Vesnine besede ni bila dosegljiva.

Več o domnevnem nasilju nad Mirelo, lahko preberete TUKAJ.

 

Komentarjev 3
  • jerneja45 17:13 07.avgust 2017.

    Čas kislih kumaric za novinarje. Mirela jim je v tem času zelo dobrodošla. Le o čem bi drugače pisali?

  • patron 13:59 07.avgust 2017.

    SPET O TEJ KUR.. ???

  • milan0 13:24 07.avgust 2017.

    Mirela je objavila na FB, da za najboljše novinarje, najboljše kavice kuha. Ste med njimi?