Magazin > VIP
24 ogledov

Naprodaj hiša, v kateri je umrla Amy

Amy Winehouse FameFlynet
Hiša, v kateri je julija lani umrla britanska pevka Amy Winehouse, je naprodaj.

Amyjino hišo, v kateri je pevka živela vse do svoje smrti, prodaja njen oče Mitch Winehouse. Ta je hišo po tragediji, ki se je zgodila julija lani, uporabljal kot sedež organizacije Amy Winehouse Foundation, ki pomaga mladoletnim zasvojencem. Gospod Winehouse je hišo aprila 2010 kupil skupaj z Amy. Tiskovni predstavnik družine, Chris Goodman, je za britanski časnik The Sun povedal, da je Amyjin dom postal meka za vse njene oboževalce, a družina se je odločila, da se kljub temu loči od nje. "Amy je oboževala to hišo, a vsi sorodniki so mnenja, da bi bilo neprimerno, če bi kdorkoli od njih živel v njej. Hiša je čudovita in prepričani smo, da bo nekomu nudila lep dom," je dejal.

Hiša se med drugim lahko pohvali s tremi velikimi spalnicami in zasebnim vrtom, poleg tega pa ima odlično ozvočenje. Izklicna cena je 4,2 milijona dolarjev (približno 3,4 milijona evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.