Magazin > VIP
5762 ogledov

Naš voditelj krvav prispel v službo

Klemen Bunderla Sviglo Production
Njegova zgodba je opozorilo za vse, ki ste pogosto na kolesu.

Voditelj Radia Aktual, Klemen Buderla, je spomladi krvav prišel v službo. Ob peti uri zjutraj je s kolesom grdo padel in se poškodoval.

"Kadar vreme to dopušča, se v službo peljem s kolesom. Cestno kolo ima ozka kolesa in moje se je ujelo v luknjo v pločniku, nakar me je vrglo čez krmilo. Po padcu sem bi nekaj časa v šoku. Nisem vedel, kaj se dogaja. Moram morda na pregled? Naj grem v službo z avtom? Cela drama v moji glavi. Nato sem se odločil, da nadaljujem s kolesom, vmes pa opazil, da mi je po krmilu začela teči kri."

Klemen na srečo ni utrpel hujših poškodb, le nekaj odrgnin po levi strani telesa, ga je pa še nekaj časa po nezgodi bolel prst. "Bolj je bilo videti grozno, kot je bilo v resnici. V službi sta me oskrbela sodelavca, da sem lahko v rahlih bolečinah izpeljal program."

Klemen ni nosil čelade, si pa jo je šel kupit že naslednji dan. "Malo je manjkalo in bi z glavo pošteno udaril ob tla. Ko letiš po zraku, se počutiš zelo krhkega. Kratek čas pred nesrečo sem celo pomislil na to, da se mi bo slej kot prej kaj zgodilo, saj sem veliko na kolesu, in da bi si bilo dobro kupiti čelado. To sem storil dan po nesreči."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.