Magazin > VIP
38939 ogledov

Naša pevka in voditeljica je bila prelepa nevesta!

maja oderlap Facebook
V enem mesecu kar dva velika dogodka.

Maja Oderlap je 14. septembra ob 20.00 na Aktual TV začela voditi oddajo Iskreno z Majo. "Moji gostje niso samo znane osebnosti, ampak ljudje s karizmo, ljudje, ki imajo kaj povedati, ki so v življenju prestali preizkušnje. Skratka, ljudi spoznamo skozi 'drugačna očala'," je povedala za Radio Aktual.

Simpatično Štajerko pa je septembra čakala še ena prelomnica. Poročila se je s svojim Andrejem, s katerim ima sina. "Hvaležna sem, da se je v mojem življenju vse poklopilo, kot se je. Res sem hvaležna. Andrej mi je v veliko podporo, trudimo se, da čas, ki ga preživimo skupaj, živimo kvalitetno. Radi se imamo, zdravi smo, to je vse, kar šteje. Ostalo pa bo že," je v začetku septembra še povedala za prej omenjeni medij in jim ob tem zaupala, da se še ni lotila priprav za svoj veliki dan. "Če me vprašate o pripravah na poroko? Sploh jih ni! (smeh) Moja priča, to je moja sestra Tjaša, me večkrat opomni, da zdaj se pa res mudi. Ampak meni se ne. (smeh). Želim si samo prijetnega druženja z nama dragimi ljudmi."

Za druženje je izbrala Hišo Lisjak na Vranskem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hiša Lisjak (@hisalisjak)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.