Magazin > VIP
5717 ogledov

Naša voditeljica pokazala, da ima ljubezen, ki si je želimo vsi!

Melani Mekicar Instagram
Nekoč je srce in posteljo grela trenutno enemu najbolj znanih Slovencev, zadnjih nekaj let pa ima ljubezen kot iz pravljice.

Melani Mekicar, radijska in televizijska voditeljica, ki jo spremljamo v oddaji V petek zvečer, je na Instagramu razkrila, da sta s fantom Markom srečna že 5 let. Ob tej priložnosti je objavila črno-bele fotografije, na katerih se vidi, da sta golobčka še vedno zaljubljena do ušes. Melani tudi ob drugih priložnostih rada objavi, kako povezana sta z Markom in kako lepo jima je skupaj. Razvidno iz objav oba obožujeta potovanja in koncerte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Slavna voditeljica pa je nekoč grela srce in posteljo trenutno enemu najbolj zaželenih znanih Slovencev, to je naš letošnji evrovizijski predstavnik, Bojan Cvjetićanin. Melani in Bojan ostajata v prijateljskih odnosih, lansko leto sta celo skupaj vodila Emo. Kako lepo mnenje ima o svoji bivši Bojan, pa si oglejte TUKAJ.

Melani Mekicar in Bojan Cvjetićanin | Avtor: Adrian Pregelj Adrian Pregelj

Melani pa nima le znanega bivšega, temveč tudi očeta. Njen oče je Smiljan Mekicar, predsednik sveta stranke Dobra država, nekdanji sekretar na Ministrstvu za zdravje in nekdanji kandidat za župana Ljubljane. Da kri ni voda, pa dokazujeta tudi Smiljan in Melani. Smiljan je bil namreč nekoč plesalec in v hip hopu celo tekmoval, prav tako kot Melani, ki je bila s svojo skupino plesne šole Bolero v mlajših letih svetovna prvakinja v hip hopu in evropska prvakinja v dvojicah. Uspešen plesalec v break danceu je bil tudi njen brat Kevin. 
 

 

Komentarjev 2
  • Avatar Zoran
    StarMačk 14:06 05.september 2023.

    Ančka kakšne guposti spet pišeš!? Slavna voditeljica pa je nekoč grela srce in posteljo trenutno enemu najbolj zaželenih znanih Slovencev, to je naš letošnji evrovizijski predstavnik, Bojan Cvjetićanin. Melani in Bojan ostajata v prijateljskih odnosih... Ali sta pri 18 in ...prikaži več 19 letih en drugega seksat učila, če sta ta dva sploh kdaj en z drugim?

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 09:53 05.september 2023.

    Če je ona slavna voditeljica sem jaz mister sveta! 🤗

Sorodne novice