Magazin > VIP
49 ogledov

Naske in Sara sta samo prijatelja

Takole so prijatelji in znanci zakopali zmagovalca resničnostnega šova in raperj Žurnal24 main
Big Brotherjevo Saro zadnje čase pogosto videvajo v Sevnici, od koder prihaja tudi zmagovalec resničnostnega šova Naske, zato so se že začela prva ugibanja o njunem "prijateljstvu".

Vzemirjenje, da je zmagovalec letošnjega Big Brotherja sevniški raper Naske, se še ni poleglo, ko je javnost že načela novo temo. BB-jevka Sara se sumljivo pogosto zadržuje v Sevnici in se druži z zmagovalcem. Da je na obzorju nova ljubezen, čivkajo že osnovnošolski otroci, ki so se množično zbrali v piceriji, kjer je kot picopek zaposlen Naske. A poslej ne bo več tako, nam je zaupal, saj so mu delodajalci svetovali, naj izkoristi slavo in se vrne v picerijo, kadar se mu bo zdelo, da je čas za to. Naske bo nasvet izkoristil, saj bi rad uresničil svojo rapersko kariero, za kar je tudi po mnenju poznavalcev zelo nadarjen.

Ah, te ženske
Čeprav glas ljudstva pravi, da je Naske svoje dekle Emino, ki ga je zagovarjala tudi v javnih TV nastopih, postavil na stranski tir, Emina trdi, da je vse tako kot prej. Edino časa jima zmanjkuje, saj je Naske zaseden s promocijskimi zadevami, ona pa je v službi. Emina zatrjuje, da se Naske ni spremenil. "Takega, kot sem ga imela rada pred hišo BB, imam tudi zdaj." Na vprašanje, v kakšnih odnosih je s Saro, Naske pove, da sta najboljša prijatelja in da sta se že zadnji mesec, kar so gospodarji in podložniki živeli skupaj, zelo dobro razumela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.