Magazin > VIP
460 ogledov

Ne boste verjeli, kaj Damjan Murko pije!

damjan murko
1/9
Osebni arhiv
Damjan Murko ima prav poseben recept za videz večne mladosti.

Ste opazili, da je pevec Damjan Murko enak že več kot pet let? V našem arhivu smo našli fotografije, stare tudi devet let, na katerih je popolnoma enak kot danes. 32-letni pevec in samoklicani štajerski slavček je očitno našel recept za večno mladost. Zato smo ga vprašali, v čem je njegova skrivnost.

Kar se tiče kozmetičnih produktov Murko prisega na glino: "Mažem se z glino in jo pijem Ta je super za ogrce in gubice. Uporabljam jo že kakšnih sedem let. Ko jo pijem, dodam ingver. Okus je malce neprijeten, a resnično zelo lepo očisti telo in obraz."

Doda, da verjame, da k mladostnemu videzu pripomoreta tudi prehrana in čim manj stresa: "Če je dobra volja, če je kombinacija hrane, redne telesne vadbe in če je lepo umirjeno življenje brez prevelikih sresov, je zagotovo to to. V zadnjem času sem ugotovil, da z nekim živciranjem in naglo jezo ne prideš daleč. Priznam, da pred kakšnimi petimi leti jeze nisem znal tako brzdati kot danes. Če je skupek vsega, je potem lažje ohranjati ta videz, ki je že zadnjih deset let skorajda enak. (smeh)"

Damjan pove, da z ženo zelo pazita, da jesta čim bolj zdravo. Kot pove, ima zelo rad zelenjavo, sadje, morsko hrano in meso: "Ne predstavljam si kosila brez mesa. Res ga imam rad. A žena vedno priskrbi, da je hrana pripravljena na zdrav način. Vedno uporablja kokosovo mast ali pa sploh nič, cvremo pa nikoli."

Komentarjev 10