Magazin > VIP
38799 ogledov

Ne boste verjeli, kaj danes počne priljubljena MasterChef sodnica Alma Rekić

Alma Rekić, Luka Jezeršek, Karim Merdjadi POP-TV-2
Tudi v politiki, si mislite?

Veljala je za strogo sodnico v prvih sezonah slovenskega MasterChefa, a gledalcem se je prikupila s poštenimi odločitvami. In taka pravi, da je tudi v življenju. Stroga, realna, a poštena. S televizijskih ekranov se je Alma Rekić umaknila, je pa toliko bolj dejavna v realnem življenju. In to tako zelo, da močno dvomimo, da ima njen dan le 24 ur. Pred kratkim je postala del portala Rebeke Dremelj nepremagljiva.si, kamor so jo sprva povabili kot snovalko kulinaričnih rubrik, a so projekt nadgradili v dogodke z dobrodelno noto. Alma je namreč glavna kulinarična zvezda na dobrodelnem tovornjaku s hrano, kjer v zameno za sms sporočilo deli okusne obroke.

"Ta projekt je nastal skupaj z Nepremagljivimi, Zvezo prijateljev mladine, Delimanom in trgovino Tuš, vsak je dodal svoj kamenček v mozaik. Trenutno sta se odvila že dva dogodka, v načrtu sta še dva in pa še štirje v novembru in decembru," je zaupala Alma, ki vam v zameno za darovanih evro ali pet evrov preko sms sporočila postreže slasten obrok. Še vedno pa je zvesta tudi vrhunski kulinariki, saj kot glavna chefinja dela v Penzionu Berc na Bledu.

Vendar pa kulinarika ni vse, kar Almo zanima, marsikdo ne ve, da je tudi zelo aktivna v lokalni politiki. Na Jesenicah je občinska svetnica, predsednica krajevne skupnosti in članica odbora za gospodarstvo, hkrati pa svoje kulinarično znanje še vedno predaja na bodoče chefe in chefinje. V okviru Centra za poklicno izobraževanje Slovenija mlade kuharje namreč pripravlja na evropska kulinarična tekmovanja. A kljub številnim obveznostim pravi, da je njena prioriteta še vedno družina: "To je najbolj pomembno in čas z družino je med vrednotami, ki jih najbolj cenim. Med korono smo imeli več časa in smo se še bolj povezali."

Ne zamudi 5. dela resničnostnega šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 4
  • Avatar vec
    vec 19:27 19.september 2020.

    SUCKY SUCKY FIVE DOLLA

  • gregor51 17:40 19.september 2020.

    ahahahahah vse poti vodijo v dobro plačano politiko...ahahahah

  • Ender3 13:40 19.september 2020.

    Vsakogar, ki ga sproducira komercialna ProPlus, je priljubljen, žal si to mislijo samo producenti teh bednih šovov. Vrabec & company so največji onasneževalci domačego medijskega prostora.

Sorodne novice