Magazin > VIP
7341 ogledov

Nekdanja otroška zvezda postala Femme fatale

Hajdi Korošec instagram
Najbolj fatalna ženska je letos postala modna vplivnica, podjetnica in pevka Hajdi.

Hajdi | Avtor: Instagram Instagram
Včeraj se je v Festivalni dvorani odvijala svečana prireditev, podelitev laskavega naslova Femme fatale. Po mnenju bralk in bralcev revije Obrazi/Avenija, je letos najbolj zaslužna za ta naziv Hajdi Korošec Jazbinšek.

Za naziv se je letos potegovalo devet Slovenk: Manca Špik, Eva Boto, Hajdi Korošec Jazbinšek, Jana Koteska, Ana Praznik, Maja Keuc Amaya, Melani Mekicar, Gordana Grandošek Whiddon in Alya. Vsaka izmed njih pa se je predstavila v kreacijah priznanih slovenskih oblikovalk.

"Tematika današnjega večera je rajski vrt in jaz se noro veselim, zaradi tega, ker odlična dizajnerka Jerneja Zhembrovskyy kreira za mene obleko," je Korošec Jazbinškova svojim sledilcem zaupala v Instagram zgodbi še pred svečano podelitvijo.

"Danes zjutraj sem se morala uščipniti, ker sem mislila da sanjam.
Hvala @femme_fatale_slovenija za to prelepo doživetje in hvala vsem nominirankam s katerimi smo letos delile res pravo fatalno vzdušje. Obljubim, da bom naziv nosila spoštljivo in z vso svojo odgovornostjo,"
 pa je že svoje prve vtise po svečanem dogodku delila zmagovalka med svoje spletne prijatelje.

 

 

 

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.