Magazin > VIP
10643 ogledov

Nekoč okronana za najlepšo Slovenko, pri skoraj 50 še vedno vredna greha!

Miša Novak Instagram
Tudi hčerka gre po njenih stopinjah ...

Mihaela Novak Marli, ki je Slovencem bolj poznana kot Miša Novak, miss Slovenije 1998, je prava superzvezda tudi v Grčiji, kamor jo je pred dvema desetletjema peljala ljubezen. Karizmatična Miša je po poklicu učiteljica in prevajalka, sicer pa tudi profesionalna športnica, sodeluje na maratonih, polmaratonih in gorskih tekih, pri 46-ih pa je na balkanskem veteranskem prvenstvu v atletiki osvojila bronasto medaljo.

A ne le po športnih dosežkih, Miša je v Grčiji sedaj znana tudi kot priljubljena tekmovalka resničnostnega šova Greece's Next Top Model, v katerem je takrat sodelovala skupaj z 19-letno hčerko Maro, ki ima danes 21 let. Miša in Mara, ki po mami ni podedovala le lepotnih, temveč tudi športne gene, saj je državna podprvakinja Grčije v teku na tri kilometre z ovirami, sta sodnike naravnost navdušili. Miša je bila tista, ki je hčerko Mara spodbudila k prijavi v šov, nato pa so producenti šova Mišo prepričali, da se ji pridruži. Naša misica je že na začetku povedala, da se šova ne bo udeležila, če se ne kvalificira tudi hčerka. Sprejeli so obe. Miša se je pri nalogah večkrat uvrstila med prve tri najboljše, voditeljica in žirantka šova Viky Kaya, legendarni grški topmodel, ji je celo napovedala zmago. Prav tako so bili navdušeni tudi nad Maro, ki ima za model idealne poteze in postavo. Miša se je v šovu uvrstila na sedmo mesto, Mara pa na peto. Obe sta danes zelo uspešna modela. 

Miša je nedavno objavila zelo vroče fotografije, s katerimi dokazuje, v kako vrhunski formi je pri svojih 48-ih letih. Prav tako lep pa je tudi zapis, ki ga je objavila ob fotografiji: "Pogosto se zalotim, da v ogledalu iščem znake starosti. Rada imam stare ljudi, imajo lastnosti, ki jih mlajši nimajo. Želim se postarati brez liftinga. Jemlje življenje iz obraza, značaja. Rad bi imel pogum, da bi bila zvesta obrazu, ki sem si ga ustvarila. Včasih mislim, da bi se bilo lažje izogniti starosti, umreti mlad, a potem nikoli ne bi mogel postati boljša različica samega sebe, kajne? Torej sem 'za staranje', ne 'proti staranju'. Želim se postarati z inteligenco, gracioznostjo, dostojanstvom, navdušenjem in energijo!!!"

Komentarjev 3
  • Pierre 12:16 24.december 2023.

    Za dol se dat je vsaka dobra...