Magazin > VIP
4356 ogledov

Nemo: To je razlog, da je Švicarjeva pot na Švedsko trajala štiri dni!

nemo Profimedia
Na Eurosong ni pripotoval z letalom.

V soboto je na Evroviziji s pesmijo The Code zmagal Švicar Nemo. 24-letnik, ki se identificira kot nebinarna oseba, je navduševal s svojo simpatičnostjo in norimi stajlingi. Zanimiva pa je bila tudi njegova pot do Švedske. Mladi umetnik je v Malmö namreč štopal. Pravi, da se mu je zdelo bolj "kul" od leta z letalom ...

Njegova pot se je začela na bencinski črpalki v Zürichu, od koder sta s prijateljem prosila za prevoz v Nemčijo. Na voznika nista dolgo čakala. Z njim sta se na koncu peljala do Frankfurta. Malce težje je bilo priti na sever Nemčije in pozneje na Dansko. Nemu se je na poti pripetila nevšečnost. V avtomobilu je pustil svoj mobilni telefon. Na srečo sta imela voznikovo telefonsko številko. Ta je bil tako prijazen, da se je vrnil na kraj, kjer je dvojico odložil. Nemo mu je v zahvalo podaril steklenico vina in cvetje. Pevec je za pot do Švedske potreboval štiri dni ... Dogajanje je seveda posnel, ogledate si ga lahko v spodnjih videih.

Komentarjev 5
  • Pierre 13:45 13.maj 2024.

    Kaj to pomeni nebinarna oseba??? A pol nima niti tiča niti muce???

  • rafo 10:52 13.maj 2024.

    evrogejvizija je največje zborovanje degenerikov ,homičev in maškar

  • www 10:36 13.maj 2024.

    dekadenca oz. larpurlatizem ... iz zdolgočasenosti in nevklapljanja v obstoječe družbene tokove eksperimentira po svoje. zakaj? ker lahko. in ker je samo tako lahko opazen, da pač zelo izstopa. v bistvu je pa zgubljen, nima korenin, nima pripadnosti. ko se ...prikaži več pozornost poleže, bo propadel, ker ne spada nikamor.