Magazin > VIP
5013 ogledov

Neverjetno! Kar je izkusila La Toya, doživijo le izbranci!

La Toya Facebook
Danes živi življenje povsem drugačno od porno industrije, katere del je bila vrsto let. Stik z naravo in osredotočanje nase ji je prinesel prav poseben dar.

Naša pornesa La Toya pravi, da se ji zadnje tri leta prikazujejo angelska števila (več istih številk hkrati, op. avt.). Sprva tega ni jemala resno, a ker se je tako pogosto ponavljalo, je preučila njihov pomen in ugotovila, kaj ji želijo povedati. Med drugim so ji sporočala, da je čas, da na prvo mesto postavi sebe. Temu je sledila in stvari v življenju so se ji začele postavljati na pravo mesto, prišle so tudi nove priložnosti. 

Sicer pravi, da danes živi veliko bolj umirjeno življenje kot nekoč in da je bil morda to razlog, da je znala prisluhniti angelskim številkam. Veliko se posveča tudi meditaciji in sprehodom v naravo, kar jo izjemno pomirja. Razlog za pogoste sprehode pa so trije družinski kužki, ki jih naravnost obožuje. 

Čeprav je La Toya še nedavno zatrdila, da jo vzdržuje njen dragi, ki je menda tako ljubosumen, da ji ne pusti delati, se je to pred kratkim čez noč spremenilo. La Toya je na družbenih omrežjih namreč sporočila, da ji oboževalci lahko častijo penino v enem izmed novogoriških nočnih klubov za gospode.

 

Komentarjev 8