Magazin > VIP
3076 ogledov

Njegovo bivšo pri varanju zalotil paparac, sedaj igralec z drugo pričakuje otroka

robert Pattinson, suki waterhouse Profimedia
Robert Pattinson bo zibal!

Avgusta 2012 je po vsem svetu završalo. Takrat so v javnost namreč prišle fotografije igralke Kristen Stewart in režiserja Ruperta Sandersa. On je bil takrat poročen, ona pa je bila v večletni zvezi z Robertom Pattinsonom, soigralcem iz sage Somrak.

Para sta se po aferi razšla. Robert je srečo našel ob britanski manekenki in igralki Suki Waterhouse, ki je pred njim intimno prijateljevala z Bradleyjem Cooperjem. Skupaj sta od leta 2018, sedaj pa bo njuno ljubezen okronalo rojstvo otroka. 

Vesele novice pa par ni razglasil na družbenih omrežjih ... Suki si je izbrala prav posebno priložnost, in sicer nastop na festivalu "Corona Capital Festival" v Mehiki. 31-letnica je nosila kratko opravo in krzneno jakno, ki jo je med govorom umaknila in pokazala trebušček. Povedala je, da se malo bolj sveti, ker je mislila, da bo lahko pozornost preusmerila stran od trebuha. "Nisem prepričana, da deluje," je v smehu povedala bodoča mamica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTVLA (@mtvla)

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.