Magazin > VIP
6282 ogledov

Noseča Ana Pusovnik (Sanjski moški) se ne bo odpovedala erotičnemu poslu

Ana Pusovnik osebni arhiv
Povedala, kaj bo z njenim erotičnim poslom v prihodnje.

Nekdanja sanjska kandidatka Ana Pusovnik, ki se je pred kamerami borila za srce Gregorja Čeglaja, je nedavno razkrila veselo novico, da s partnerjem pričakujeta dojenčka. Ana je sicer ena naših najbolj znanih modelov na erotični spletni strani Only Fans in ima enega najbolj dobičkonosnih profilov v Sloveniji. 

Za zurnal24.si je razkrila, ali se bo s tovrstnim fotografiranjem ukvarjala tudi med nosečnostjo in po porodu. "Profil na Only Fansu bom imela še naprej, nosečniške fotografije so še lepše, saj mamice tudi na odprtih profilih objavljajo gole nosečniške fotografije. Moški so čudo in kdo ve, kaj nekateri delajo za ekranom ob takih fotografijah. Morda ima kdo tudi fetiš na nosečnice in se naslaja nad fotografijami, ki so jih mamice posnela povsem nedolžno. Tudi jaz ne vem, kaj delajo za ekranom ob mojih fotografijah, pa so lahko povsem oblečene. Po porodu pa bom videla, kako hitro bom prišla nazaj v formo. Zakaj pa ne," je za zurnal24.si povedala Pusovnikova. 

Komentarjev 4
  • robi2107 14:23 02.januar 2023.

    Zdej ma priliko da gre švanger pornjake snemat.

  • robi2107 14:19 02.januar 2023.

    Kako noseča? Pa partner? Če se je glihkar šla ene sanjske moške z enimi tretjimi modeli. Že po tem se vidi, da so ti glupi šovi vse skupi fejk in en velik nateg.

  • leonardo 14:04 02.januar 2023.

    Ja punči, delaj, delaj, da boš imela za preživetje na stara leta, ko boš sama.

Sorodne novice