Magazin > VIP
152 ogledov

Nova zvezdniška ljubezen?

Renee Zellweger Žurnal24 main
Je Bridget Jones novega gospoda Darcya našla v stricu Jesseju?

Renée Zellweger in John Stamos sta se po poročanju prič skupaj zabavala v Disneylandu. 42-letna igralka in 47-letni igralec sta se smejala, poplesavala med različnimi adrenalinskimi vožnjami in uživala v družbi drug drugega.

Renée in John, sicer gostujoča zvezda serije Glee, sta bila videti zelo srečna. Par se je trudil ostati neopažen, vendar so Johna oboževalci takoj prepoznali in se želeli fotografirati z njim. "Oba sta bila zelo prijazna, ona je bila bolj sramežljiva od njega," so izdali oboževalci, ki Renée sprva sploh niso prepoznali, ko so jo prosili, naj jih fotografira z Johnom. "Da je to res ona, smo opazili šele, ko nam je vrnila telefon," so dodali. Očitno oskarjevka resnično deluje neopazno, saj se ji je podobno pripetilo tudi z drugo skupino oboževalcev.

Plus za igrivost in skromnost. Navijamo za svež parček! Renée se je sicer marca razšla z Bradleyjem Cooperjem, Stamos pa je bil sedem let poročen z Rebecco Romijn.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.