Magazin > VIP
8994 ogledov

O spolnih zlorabah spregovorila tudi Tajči

Tajči Profimedias
Spodbudil jo je val razkritij zvezdnic o spolnem nadlegovanju v svetu zabave.

Tajči je priznala, da si kljub slavi in denarju ni mogla zatiskati oči pred tem, kar se je dogajalo okoli nje. "Kot najstnico so me zlomili in čutila sem, da se ne morem zaščititi pred pohlepnimi, "vplivnimi" moškimi," je na svojem Instagramu zapisala priljubljena pevka. 

"Ko sem bila superzvezdnica na Hrvaškem, so naredili lutko po moji podobi. Bala sem se, da bom z lutko drugim dekletom sporočila, naj 'bodo tiho, se smejijo in dovolijo drugim ljudem, da premikajo njihove roke in noge, da bi nekaj dosegle'," je dodala. 

Vse to naj bi botrovalo njeni odločitvi, da zapusti državo in poišče druge načine, kako uteči manipulaciji in zloraba moči. 

Komentarjev 2
  • Snežinko 16:22 20.oktober 2017.

    ... in je šla v ameriko. Kot, da je tam kaj bolje? Vse te zgodbe prihajajo ravno od tam... Lavdan, imaš prav. Kar naenkrat so vse znane ženske bile zlorabljene v otroštvu ali mladosti...ali jim je denarja zmanjkalo ali se ...prikaži več pa premalo piše o njih. Če pa smo realni je žal tako, da imajo (mlade) ženske vedno možnost plačati vstop med slavne na ta način. Bodimo pošteni: to je zagotovo najbolj učinkovit način plačila, posebej, če je simpatična. Moški nimajo te sreče...

  • Lavdan 15:07 20.oktober 2017.

    Ali so tako neumne, ali tako pokvarjene, da so rabile dvajset let, da so ugotovile da so bile spolno zlorabljene.