Magazin > VIP
2957 ogledov

Obletnica poroke: Presenečenje za vdovo Kobeja Bryanta

Kobe in Vanessa Bryant Instagram
18. aprila bi Kobe in Vanessa praznovala 19. obletnico poroke.

Leta 1999 je takrat 21-letni Kobe Bryant prvič videl svojo bodo ženo. Vanessi je bilo takrat rosnih 17 let. Poročila sta se dve leti pozneje. V zakonu, ki je doživel tudi padce, Kobe je bil ženi namreč nezvest, so se paru rodile štiri hčerke. Njuno skupno življenje se je na tragičen način končalo januarja letos, ko je strmoglavil helikopter, na katerem sta bila tudi košarkaška legenda in tudi njegova hči Gigi.

18. aprila bi Vanessa in Kobe praznovala 19. obletnico poroke. "Moj kralj, moje srce, moj najboljši prijatelj. Vse najboljše za 19. obletnico poroke, dragi. Zelo te pogrešam. Želela bi si, da bi bil ob meni in me držal. Ljubim te,“ je na Instagramu zapisala Vanessa, ki je bila prijetno presenečena, ko je za obletnico dobila posebno darilo. Kobejev nekdanji soigralec Pau Gausol ji je namreč poslal šopek, rože pa je dobila tudi od svojih hčerk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice