Magazin > VIP
21 ogledov

Od zajčice do pasje oblikovalke

Holly Madison
1/7
FameFlynet
Nekdanja ljubimka Hugha Hefnerja je odložila zajčji kostum in začela oblikovati pasje.

Ameriška starleta, Playboyeva zajčica, nekdanje dekle Hugha Hefnerja in resničnostna zvezdnica Holly Madison, je v življenju počela že marsikaj, a vseeno preseneča, da se je lepotica tokrat oddaljila od sveta blišča in slave ter se posvetila štirinožnim kosmatincem. Holly je včeraj v Las Vegasu predstavila svojo linijo dodatkov za pse, ki jo je poimenovala Lucky Pet Products, in povedala, da so jo za novi posel navdihnile zapuščene živali: "Navdihnilo me je moje delo v zavetiščih in živali, ki niso imele te sreče, da bi med iskanjem na novi dom pristale nekje na varnem."

Dvaintridesetleta starleta, ki je Vegas še pred kratkim osvajala v vročem Peepshowu, pa s partnerjem Pasqualom Rotella, s katerim sta v zvezi devet mesecev, pričakuje svojega prvega otroka. Holly je nad tem seveda navdušena in se je med predstavitvijo njene nove linije za pse ves čas ponosno gladila po trebuščku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.