Magazin > VIP
11838 ogledov

Odstranitev dojk: Takšna je transspolna igralka danes

ellen page Profimedia
Končno se počuti dobro v svoji koži.

Igralka Ellen Page je lani sporočila, da je transspolna. "Pozdravljeni prijatelji, z vami želim deliti, da sem trasspolna oseba, moji zaimki so on/ oni in moje ime je Elliot. Srečen sem, da to pišem. Da sem tukaj. Da sem prišel do te točke v svojem življenju.“

Igralec je sedaj šel še korak dlje. Kot je povedal za Time, je v tistem času, ko je svetu sporočil novico, okreval po posegu, s katerim so mu odstranili dojke. Sedaj se v svoji koži končno počuti dobro. "To je popolnoma spremenilo moje življenje,“ je še povedal zvezdnik, ki je že kot otrok začutil, da je ujet v napačnem telesu. Pri devetih letih si je na kratko postrigel lase in mami povedal, da želi biti deček. 

Kanadčan je zaslovel s filmi Juno, Možje X: Zadnji spopad in Izvor, v soju luči pa se Elliot nikoli ni počutil dobro. Imel je depresijo in panične napade, ker ni vedel, kako bi ljudem okoli sebe razložil, da se ne počuti dobro, ko si mora nadeti ženska oblačila. 

Pandemija je bila zanj odrešitev, saj je nenadoma imel več časa za razmislek. "Končno sem sprejel, da sem transspolna oseba."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time)

Komentarjev 1