Magazin > VIP
28 ogledov

Oksani izbil dva zoba?

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Potem ko je Gibson zahteval prepoved približevanja za svoje nekdanje dekle Oksano, je ta zdaj razkrila, da je Mel tisti, ki se ji ne sme prbližati, saj ji je v enem izmed prepirov izbil dva zoba.

Tri mesece po tem, ko sta se razšla, je Mel zahteval prepoved približevanja za Oksano, hkrati pa je vložil še zahtevek za polno skrbništvo nad njuno 7-mesečno hčerko Lucio. 54-letni igralec je Oksano obtožil, da je nasilna do njunega otroka.

 

Neobvladan nasilnež?

Štiridesetletna ruska manekenka pa medtem trdi, da je bil Mel tisti, ki je bil nasilen, saj ji je v enem izmed prepirov izbil dva sprednja zoba. Zvezdnica je svojega nekdanjega fanta označila za okrutneža in nasilneža, ki se ne zmeni zanjo, niti za njuno hčerkico.

 

"Mel mi ne daje niti centa, ničesar. Briga ga zame in za Lucio. Sama sem se resnično trudila, da bi bil najin odnos normalen, a to, kar počne, ni več normalno. O meni je izrekel že malo morje laži, preprosto krut je."

 

"Veliko stvari je, ki sploh ne držijo. Govori, da je on pustil mene, a je bilo ravno obratno. In jaz sem tista, ki je zaprosila za prepoved približevanja," je priznala obupana Oksana in dodala, da komaj čaka, da bo vsega skupaj konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.