Magazin > VIP
4074 ogledov

Oliver Dragojević spregovoril o boju s težko boleznijo

Oliver Dragojevič Matic Slapšak
Glasbenik o natačni diagnozi ne želi govoriti, a povedal je, da se je že začel zdraviti ...

"Vsem se zahvaljujem za zaskrbljenost, toda zdaj potrebujem mir," je povedal Oliver Dragojević, ki se je z družino, tako kot vsako poletje, umaknil v družinsko hišo na Korčuli. 69-letni pevec o podrobnosti bolezni ne želi govoriti, a hrvaški mediji poročajo, da je pevec zbolel za pljučnim rakom.

"Ne morem vsem prebrati zdravstvene diagnoze, nekatere stvari so preosebne. Diagnoza je, kakršna je, zdravim se, bil sem na kemoterapiji, sledi nadaljevanje in vse je v redu," je priljubljeni hrvaški pevec povedal po poročanju Večernjega lista. Njegovi sosedi na Korčuli naj bi povedali, da pevec izgleda dobro, osredotočen naj bi bil na okrevanje in razmišlja pozitivno.

Pevec je za hudo diagnozo izvedel pred dvema tednoma, ko mu je na pogrebu prijatelja Remija Kazinotija postalo slabo, in so ga pregledali zdravniki v Splitu.

Dragojević, rojen v Splitu, je sicer eden redkih balkanskih glasbenikov, ki so smeli nastopiti v newyorški dvorani Carnegie Hall, v londonski dvorani Royal Albert Hall in v operi v Sydneyju.

Komentarjev 1
  • 1111 16:20 27.avgust 2017.

    Avtorji a vi sploh kdaj prebere kaj ste napisali??? Bedaki...copy vašega veleumja "...Korčuli. Šestindevetdesetletni pevec o podrobnosti bolezni ne želi govoriti, a hrvaški mediji poročajo, da je pevec zbolel za pljučnim rakom... " A niti prepisat ne znate???