Magazin > VIP
48933 ogledov

Opa, enega že poznamo, tako privlačen pa je drugi sin Nuše Derenda

Nuša derenda instagram
Postavni Gašper Derenda.

Matevža Derenda, sina naše legendarne pevke Nuše Derenda, smo kot odličnega pevca in imitatorja spoznali v zadnji sezoni Znan obraz ima svoj glas, a Matevž ima še dve leti mlajšega brata Gašperja. In tudi on ima svoje čare!

Nuša je včeraj namreč objavila družinsko fotografijo z rojstnodnevnega izleta njenega soproga Frenka, ki je praznoval okroglih 60. let. "Frenk, moj mladenič, danes praznuje 60 let. Kot pravi moja zadnja pesem VALČEK, je ljubezen plutje po včasih mirnem, včasih razburkanem morju. Pa vendar je ljubezen nekaj najlepšega. Frenk, hvala. Hvala, da se že skoraj celo življenje od tebe učim, da skupaj rasteva, se spoštujeva in dopolnjujeva. Hvala, da me kdaj razjeziš in hvala, da smo ob tebi lahko srečni. /.../ Frenk nas je za svoj rojstni dan odpeljal v neznano. In tako že dva dni vsi skupaj uživamo in raziskujemo Slovenijo," je na Facebooku zapisala Nuša in pokazala fotografijo svoje lepe družine, na kateri je tudi mlajši sin Gašper, ki je v javnosti sicer najmanj izpostavljen. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice