Magazin > VIP
21 ogledov

Owen je znova samski

Owen Wilson, JAde Duell
1/5
Flynet
Owen Wilson se je razšel z mamo svojega petmesečnega sinka Jade Duell. Igralec naj se namreč še ne bi bil pripravljen obvezati.

Owen Wilson je prekinil zvezo z materjo svojega petmesečnega sinka Jade Duell, saj naj bi si ona želela poroko, on pa je hotel več svobode. "Owen je želel svobodo, da bi lahko počel, kar hoče s svojimi prijatelji, hkrati pa imeti družinsko življenje z Jade in Robertom. Ona na to ni pristala, zato se je Owen raje odločil prekiniti zvezo, kot da bi jo varal za njenim hrbtom," je razkril neimenovani vir.

Tako naj bi se Jade s sinom že odselila v New York, Wilson pa je ostal v Kaliforniji. To pa naj bi zvezdnika zelo prizadelo. "Ubogi Owen vse dni tarna in se krivi, da si je ponovno uničil življenje. Svojega sina Roberta ima rad bolj kot karkoli. Dojenček je najboljša stvar, ki se mu je kdajkoli zgodila," je povedal njegov prijatelj.

Igralec je družini in prijateljem le pet dni pred rojstvom sina, ki je na svet prijokal januarja, povedal, da je v zvezi z Jade.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.