Magazin > VIP
39188 ogledov

Paparac: Ministra Mesca ujeli na večerji z brhko svetlolasko

Prva seja nove vlade, Luka Mesec Vlada RS
Kdo je skrivnostna lepotica?

Dolgo se je šušljalo o njegovem razhodu z dolgoletno partnerko dr. Manco G. Renko, umetniško direktorico festivala Fabula, a je novi minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luka Mesec tik pred volitvami le priznal, da je samski. Pa je še vedno?

Prejšnji teden ga je naš bralec ujel na večerji ob Ljubljanici, družbo pa mu je delala skrivnostna svetlolaska (na fotografijah zadaj, oba v belih srajcah). Menda sta bila videti zelo sproščeno in delovala, kot da se poznata že dlje časa. Bolj kot drug drugemu pa sta se posvečala svojima mobilnima telefonoma. Ali je njegova večerna družba nova partnerka ali le prijateljica, smo Mesca preko tiskovnega predstavnika Levice Nikolo Janovič-Kolenc večkrat prosili za odgovorki pa ga nismo prejeli. 

luka mesec | Avtor: Bralec Bralec

luka mesec | Avtor: Bralec Bralec

34-letnega Mesca so te dni pod drobnogled vzeli v oddaji Preverjeno in razkrili marsikatero podrobnost iz njegovega zasebnega življenja. Odraščal je na kmetiji, kot otrok je najraje sedel na traktorju in brez težav poprijel za kmečka opravila, pogosto je nekaj ur dnevno skrbel tudi za mlajšega brata in sestro. Kasneje je bil koordinator Delavsko-punkerske univerze in direktor Inštituta za delavske študije, pa tudi aktivist v različnih pobudah proti prekarnosti, uničevanju socialne države, zmanjševanju pravic delavcev, nedostopnosti stanovanj ter brezperspektivnosti njegove generacije. Danes v prostem času trenira boks, teče in igra tenis, najraje pa bere. 
 

Komentarjev 35
  • tone9 12:14 30.junij 2022.

    Nov Janez Stanovnik, baha se da je krščansko vzgojen. Moti ga božja zapoved "ne kradi" zato ne mara župnikov. Komunistična izmišljotina. Župnik se mu je zameril. Lopov se kaže na pop Tv. Sramota za starše da so vzgojili tako dvoživko. ...prikaži več OF oblast. Totalni brezveznik sicer pa novodobni Udbovec. Kakšna kmetija. Isti ko Šarec Udbovec baje posvojenec ki se hvali z Gasilci in dobiva dsne Volilce. To so zrežirane dvoživke. Podobni kot stari komunisti so ti narcisoidi. Zdaj pa ta lenuh boksa. Grozno. Af

  • Kiha_Mordiš 22:14 28.junij 2022.

    Ful mi je hecno, ko pišete "z doktorico to in to". Napišite še iz česa so te osebe ženskega spola "doktorirale". Da bo kristalno jasno, da to niso nikakršne doktorice ampak, da imajo po gimnaziji narejen kak tečaj na FDV, ...prikaži več filo in podobnem ničvrednem sranju. Ne zavajat. Prišel bo čas, ko ne boš več mogel "doktorirat" na družboslovnih ustanovah za mešanje megle.

  • jan631 15:21 28.junij 2022.

    Hvala bogu, da teh zblojenih levičarjev na nasledjih volitvah ne bo več v parlamentu.

Sorodne novice