Magazin > VIP
7212 ogledov

Pastorka ameriške podpredsednice se požvižga na britvice

ella emhoff
1/7
Profimedia
Ella Emhoff je postala iskan model.

Ella Emhoff, pastorka podpredsednice ZDA Kamale Harris, je po nastopu na inavguraciji predsednika Joeja Bidna podpisala pogodbo s prestižno agencijo za manekenke IMG. 22-letnica je modne strokovnjake prepričala s svojim ležernim stilom in zabavnim značajem ter tudi samozavestjo.

Ella je zagotovo prav posebna mlada dama, ki se požvižga na lepotne norme, ki nam jih vsiljuje družbe. To je dokazala tudi pred nekaj dnevi, ko se je neobrita v bikiniju pokazala na jahti ob obali Francije. 22-letnica se je možu Harrisove, odvetniku Dougu Emhoffu, rodila v zakonu z nekdanjo soprogo Kerstin. Mlada modna oblikovalka ima starejšega brata Cola. Oba sta ime dobila po zvezdah jazza – Ella po Elli Fitzgerald, Cole po Johnu Coltranu.

Mladenka, študentka slovite oblikovalske šole Parsons, menda sanja o lastni blagovni znamki in trenutno vse kaže na to, da se bo usmerila v pletenje. Na njenem družbenem omrežju boste našli njene barvite kreacije. Je zelo ponosna na svoje tetovaže. Med drugim njeno telo krasijo krava, rože in jajce

 

 

 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.