Magazin > VIP
3304 ogledov

Pastorka Kamale Harris s fotografijami na Instagramu dviguje prah

ella emhoff Profimedia
Postala je stilska ikona.

Po inavguraciji novega ameriškega predsednika se je veliko govorilo tudi o pastorki podpredsednice Kamale Harris, Elli, ki je vse navzoče navdušila s plaščem znamke Miu Miu in čez noč postala stilska ikona.

Njen stil je vsekakor nekaj posebnega, saj je tudi Ella nekaj posebnega. Ima več tetovaž, obožuje pletenje in svetu razkazuje svoje neobrite pazduhe. Čisto drugačna od hčera drugih znanih ameriških politikov in zagotovo kmalu tudi precej bolj znana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ella emhoff (@ellaemhoff)


22-letnica se je možu Harrisove, odvetniku Dougu Emhoffu, rodila v zakonu z nekdanjo soprogo Kerstin. Mlada modna oblikovalka ima starejšega brata Cola. Oba sta ime dobila po zvezdah jazza – Ella po Elli Fitzgerald, Cole po Johnu Coltranu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ella emhoff (@ellaemhoff)


Ella, študentka slovite oblikovalske šole Parsons, menda sanja o lastni blagovni znamki in trenutno vse kaže na to, da se bo usmerila v pletenje. Na njenem družbenem omrežju boste našli njene barvite kreacije.

Je zelo ponosna na svoje tetovaže. Med drugim njeno telo krasijo krava, rože in jajce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ella emhoff (@ellaemhoff)


Svojo kreativnost uporablja tudi v dobrodelne namene. Že večkrat je za sledilce, ki so darovali denar v dobrodelne namene ali svoji skupnosti, organizirala nagradne igre in podarjala svoje kreacije – nazadnje novembra lani, ko je zbirala denar za temnopolte transseksualne osebe. 

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 07:29 27.januar 2021.

    Ljudem se je že čisto odpeljalo!!!

  • romy 16:47 26.januar 2021.

    Bljak bruh...Kozlaš...