Magazin > VIP
271 ogledov

Patrickove zadnje besede ženi

Lisa Niemi Patrick Swayze
1/5
FameFlynet
Lisa Niemi, žena pokojnega igralca Patricka Swayzeja, je izdala biografijo, v kateri opisuje življenje z igralcem in njegovo bitko z rakom na trebušni slinavki. Javnosti je razkrila tudi zadnje Patrickove besede.

V knjigi Worth Fighting For Lisa razlaga, kako se je začelo njeno življenje s Patrickom, natančno pa opisuje tudi dneve, ko so igralcu povedali, da je zbolel za rakom na trebušni slinavki. Ko se je izkazalo, da mu kemoterapija ne pomaga, ni odnehal, pripoveduje Lisa: "Bil je odločen, da bo premagal bolezen in vse skupaj je prenašal zelo mirno." Petinpetdesetletna plesalka v knjigi opisuje njune zadnje trenutke in svoje občutke, ko je Patrick padel v komo. "Dva dni pred smrtjo sta ga obiskala moj brat Eric in njegova žena Mary. Lepo ju je pozdravil, nato pa je padel v komo. Moje zadnje besede Patricku? Ljubim te. Isto je on rekel meni. Štirinajstega septembra 2009, v ponedeljek zjutraj, sem se ulegla k njemu, ga prijela za roko in čutila njegov pulz, ki ga kmalu ni bilo več."

Odkritje bolezni

Lisa v knjigi pripoveduje tudi o tem, kako sta izvedela za Patrickovo bolezen. "Bilo je na silvestrovo 2008, bila sva pri prijateljih v Aspnu. Ko smo nazdravili s šampanjcem, se je Patrick spačil, ko je pogoltnil pijačo, a ni rekel ničesar. Teden kasneje me je vprašal, če se mi zdi, da ima rumene oči. Res jih je imel in naslednji dan sva šla k zdravniku. Po več testih nama je zdravnik le s težavo povedal, da ima Patrick raka." Igralec je umrl leto in pol po tem, ko so mu določili diagnozo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.