Magazin > VIP
23 ogledov

Penélope potrdila nosečnost

Ker svoje zasebno življenje strogo ločuje od javnega, je bila tudi poroka z Bard Žurnal24 main
Čeprav so tabloide že velikokrat obkrožile novice, da bo Penélope Cruz obiskala štorklja, je zdaj vendarle uradno. Igralka je namreč potrdila, da z možem prihodnje leto pričakujeta otroka.

Zvezdnica je s svojim prvorojencem noseča štiri mesece in pol, je sporočil tiskovni predstavnik skrivnostnih zakoncev Penélope Cruz in Javierja Bardema.

36-letno zvezdnico so med snemanjem četrtega dela filma Pirati s Karibov fotografi zalotili z njenim nosečniškim trebuščkom, zato so se mnogi spet spraševali, ali bodo pri Cruzovih le dočakali otroški jok.

Penélope, ki je za vlogo v filmu Vicky Cristina Barcelona prejela oskarja, je znana tudi po tem, da svoje življenje skrbno skriva pred očmi javnosti. Ker bi slej ko prej izvedeli za njen trebušček, je španska lepotica svojemu predstavniku naročila, naj potrdi, da z Bardemom na začetku prihodnjega leta pričakujeta otroka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.