Magazin > VIP
28 ogledov

Pevca Green Daya vrgli z letala

Billie Joe Armstrong Flynet
Billie Joe Armstrong je moral zaradi prenizko spuščenih hlač zapustiti letalo.

Billie Joe Armstrong se je sicer vkrcal na letalo iz Oaklanda v Burbank, vendar je zaradi težav s hlačami letalo poletelo brez njega. Pevec skupine Green Day je imel namreč precej nizko spuščene hlače, zaradi česar je dobil opozorilo od stevardese. Billie Joe pa jih ni želel potegniti više in stevardeso vprašal, ali nima početi ničesar pametnejšega kot skrbeti za njegove hlače. Na njeno ponovno prošnjo se je obregnil: "Saj le poskušam priti do svojega jeb*** sedeža." S svojo družbo vred je moral nato zapustiti letalo.

"Pravkar so me vrgli z letala zaradi prenizko spuščenih hlač. Brez heca!" je na Twitterju zapisal jezni glasbenik po incidentu. Z letalske družbe so se mu sicer za tem opravičili ter mu omogočili naslednji možen let.

Armstrong pa ni prvi, ki so ga vrgli z letala zaradi spuščenih hlač – podobno se je junija zgodilo tudi nogometašu Deshonu Marmanu, ki zdaj toži letalsko družbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.