Magazin > VIP
12538 ogledov

Pevcu skupine Big Foot Mama na odru pomagali reševalci

Grega Skočir Mediaspeed
Koncert so po eni uri prekinili.

Po poročanju portala idrija.com so pretekli petek, 21. julija, med koncertom skupine Big Foot Mama pevcu Gregi Skočirju morali na pomoč priskočiti reševalci.

"Odigrali so eno uro koncerta, Grega se je slabo počutil, saj je začutil mravljince po telesu. Koncert smo raje ustavili,“ je za Žurnal24 pojasnil predstavnik za odnose z javnostmi rock skupine in dodal, da menijo, da je bila težava v kombinaciji preutrujenosti in hude vročine.

Naslovil pa je tudi namigovanja, da naj bi bili člani skupine takrat pod vplivom alkohola in drugih opojnih substanc: "To nikakor ni res, saj fantje niso ne pili ne konzumirali česarkoli drugega ta dan. Fantje so zdaj v popolnoma normalni formi, pripravljajo nov album in so zelo kreativni, zato imajo zelo poln urnik."

Z organizatorji koncerta v okviru Poletja v Cerknem so se dogovorili za nižjo ceno, glede na to, da fantje niso zaigrali obljubljenega repertoarja: "Vse smo se dogovorili, glede na to, da koncert ni bil cel. Dogovorili pa smo se tudi, da bomo koncert v bližnji prihodnosti poskušali ponoviti."

Komentarjev 2