Magazin > VIP
921 ogledov

Pevec zaradi spolnega napada prekinil koncert

Pomagal obiskovalki koncerta.

Sam Carter, pevec skupine Architects je na nizozemskem festivalu Lowlands prekinil koncert svoje skupine, saj je med občinstvom zagledal obiskovalko, ki se ni mogla rešiti nadležnega moškega. Ta naj bi jo nadlegoval, Sam pa je v trenutku, ko je videl, kaj se dogaja, rekel: "Videl sem dekle, žensko, ki je v občinstvu in ne bom tako nesramen, da bi na moškega pokazal s prstom, ampak videl sem, da is jo prijel za prsi! Ni tvoje jeb*** telo! Ne grabi drugih ljudi, kot da je to telo tvoje! Ne na mojem koncertu!" Dodal je, da je vse jasno videl in da se mu je moška poteza zdela ogabna.

Občinstvo mu je navdušeno zaploskalo, Sam pa je kasneje v radijski oddaji povedal, da ni vedel, ali bi kaj rekel ali ne. Oboževalci so se mu poklonili tudi na Twitterju: "Hvala, da si rekel kaj. Veseli me, da ljudje o tej težavi govorijo in je ne ignorirajo," je zapisala ena od oboževalk skupine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.