Magazin > VIP
4183 ogledov

Pevka Geri Halliwell: Njeno srečno življenje razpada

geri halliwell Profimedia
Njen soprog je v težavah.

Nekdanja članica skupine Spice Girsl, Geri Halliwell (51), je v zadnjih letih večkrat preizkušala kruta usoda. Pred tremi leti je povsem nepričakovano umrl njen starejši brat Max Halliwell († 54), kar je v njenem življenju pustilo veliko vrzel. "To je najbolj grozljiva, uničujoča in srce parajoča novica in Geri je popolnoma obupana," je takrat The Sun povedal vir.

Pevka tudi trenutno preživlja težke čase, saj so na dan prišle hude obtožbe zoper njenega moža Christiana Hornerja (50), šefa ekipe v F1 Red Bull Racing. Horner naj bi se do sodelavke neprimerno vedel, zato so uvedli preiskavo. Kot poroča nizozemski časnik "De Telegraaf", naj bi 50-letnik do zaposlene pokazal "neverjetno nadzorujoče" obnašanje, s katerim je prestopil mejo sprejemljivega. Več podrobnosti ni znanih. Pevka naj bi bila zaradi situacije zelo zaskrbljena. Po besedah ​​poznavalca se boji, da ji življenje razpada. Zaradi obtožb je zvezdnica popolnoma strta, kljub temu svojemu možu stoji ob strani.

Halliwell in Horner sta poročena od leta 2015 in imata sina. Geri in Christian sta v zakon pripeljala tudi po eno hčerko. Da se njena družinska idila zdaj trese, naj bi 51-letnica težko prenašala. Po poročanju insajderja naj bi se Geri še posebej bala dolgoletnega sodnega boja. "Pravi, da se počuti kot v nočni mori in se strašno boji, kako bi se lahko stvari razvile." Njen mož obtožbe zavrača. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.