Magazin > VIP
15324 ogledov

Pevka Tinkara Kovač se ločuje

Anika Horvat in Tinkara Kovač facebook
Novico o razhodu je skrbno skrivala pred javnostjo.

Po poročanju revije Lady se glasbenica, flavtistka in pesnica Tinkara Kovač ločuje. 45-letna pevka je bila vrsto let poročena z Matejem Mljačem, s katerim imata hčerki Almo in Galo. Družina je živela v vasici Lokev na Krasu, v hiši, ki jo je zasnoval Matej, ki je po poklicu arhitekt. Iz te hiše naj bi se Kovačeva skupaj s hčerkama izselila že pred dobrim letom. 

Kovač smo prosili za komentar o ločitvi, a nam ga ni želela dati. 

Tinkara nas je leta 2014 zastopala na Evroviziji, ko je s pesmijo Spet v velikem finalu zasedla 17. mesto. Pred dvema letoma je s pevko Anito Horvat slavila na melodijah morja in sonca, kjer je zmagala tudi leta 2017. Pevski talent pa sta podedovali tudi njeni hčerki, ki sta pred dvema letoma nastopili v Tinkarinem videospotu.

Tinkara je takrat o njima ponosno povedala: "Gala igra klasično kitaro v glasbeni šoli in je nad tem navdušena. Alma prav tako obiskuje glasbeno šolo, kjer se uči igranja violine. Zelo rada tudi poje in nastopa, zato ni čudno, da je že nastopila tudi na nekaterih mojih koncertih. Zna veliko mojih pesmi, tako da nisem v skrbeh, če kdaj jaz ne bom mogla izvesti nastopa, bo kar ona stopila na oder in odpela vse še boljše kot jaz. V letošnjem poletju je bilo veliko nastopov po dolgem predahu, zato smo to še toliko bolj izkoristili. Poleg tega sem letos poleti obeležila tudi 25-letnico svojega glasbenega ustvarjanja. Alma si je tudi zaželela, da bi nastopila v mojem video spotu in ko sem jo vprašala, ali bi res nastopila v njem, so se ji kar zasvetile njene male očke /…/.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • firbec1 05:47 23.maj 2024.

    Ja pohvalno. Gotovo je vsega kriv on.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:39 22.maj 2024.

    Nastopala je v eni oddaji o kuhanju pred cca enim letom. Že takrat je živela v stanovanju in ne v hiši, ki jo je s takim ponosom razkazovala po medijih.

  • metod7 22:31 22.maj 2024.

    Tinkara je čudovita...