Magazin > VIP
96 ogledov

Pia po šovu živi na veliki nogi

Pia Filipčič
1/7
Facebook
Zmagovalka letošnjega Big Brotherja Pia Filipčič svoje oboževalce na Facebooku redno obvešča kje je in kaj dela. Zdi se, da živi na veliki nogi.

Pia Filipčič, prva zmagovalka Big Brotherja, na svojem Facebook profilu redno objavlja fotografije iz različnih zabav, zdaj pa je začela tudi potovati. Pred kratkim je bila v Beogradu, na Kanarskih otokih, pretekli teden pa je bila z Ano v Parizu. Danes je že objavila fotografijo iz Kopra.

Pia Filipčič | Avtor: Facebook Facebook
Nekateri njeni oboževalci so ji očitali, da si ni zaslužila zmage, saj denar zapravlja na pijači in potovanjih in ne misli na operacijo.

Poleg tega pa jim ni všeč, da sta se tako ona kot tudi Miloš iz Bara navadila uporabljati oznako #kerlahko. Celo majice so si naredili.

Komentarjev 7
  • Dušan Vreček 12:49 18.avgust 2015.

    Če ne bo pa dobra za tisti ciganski štos o sinu in očetu na sinovo poročno noč. Ko pravi ciganski fotr ( ali mati PIA ) Sine, da mi ne brukaš familije, na svatbenu noč. Ako ide nešto naopako, samo ...prikaži več ti pozovi tatu ( o tom slučaju mamu ). Stoji stari pored sobe i čeka. Od jednom čuje: "Tata u pomoč"! Stari upada in vikne "šta je sine". Pa kaže sine: "Tata, pa ova ne zna da puši ajd joj pokaži".

  • c1305166 09:07 18.avgust 2015.

    Se strinjam, njen dnar, njena stvar. Ampak.. verjetno je večina folka glasovala zanjo ravno zaradi operacije, ki si jo je menda tako želela in v oddaji govorila, da bi nagrado porabila zanjo. Razumem tudi njih, da so sedaj malo jezni, ...prikaži več saj so svoj denar porabljali za glasovanje, tudi tisto ni bilo zastonj. To je približno tako, da ti klošar reče, da bi meu za sendvič ker je lačen, mu daš denar, potem si gre pa po flašo vina. Bi ti bilo vseeno?

  • Ronald Reagan 07:16 18.avgust 2015.

    Easy come, easy go!!