Magazin > VIP
149 ogledov

Pia trdi, da jo je medij narobe povzel

pia Facebook
Zmagovalka Big Brotherja naj bi se po pisanju tabloida pohvalila, da jo je poklical Playboy. "Pie v Playboyu ne bo," pa pravi urednik slovenskega Playboya Borut Omerzel.

Nova piše, da se je Pia iz Big Brotherja pohvalila, da je dobila klic iz redakcije Playboya. Z njo naj bi načrtovali dve fotografiranji – eno pred, drugo po spremembi spola. Ponudbo bi Pia sprejela, če bi lahko s fotografijami iztržila 5 tisoč evrov, še piše revija.

Trditve smo preverili pri uredniku slovenske izdaje revije Playboy Borutu Omerzelu, ki nam je na vprašanje, ali so Pio res poklicali oziroma ali jo še nameravajo, odgovoril: "Vse tole je iz trte zvito. Pie v Playboyu ne bo.“

Pia pa je za Žurnal24 povedala, da jo je novinar očitno razumel narobe: "Ko so me vprašali, ali bi se slekla za Playboy, sem rekla, da bi se, če bi za to dobila 5000 evrov. Nisem pa rekla, da so me poklicali ali da se dogovarjamo. To so vzeli preveč resno in vse skupaj napihnili,“ trdi zmagovalka Big Brotherja.

Avtor članka stoji za besedami, ki so bile zapisane v prispevku

"Avtor članka v reviji Nova, ki je izšel 3. avgusta pod naslovom PIA FILIPČIČ - Se bo slekla za Playboy?!, Alojz Petrovčič, izjavljam, da stojim za besedami, ki so bile zapisane v prispevku, saj sem se osebno pogovarjal s Pio in se tudi sam začudil, ko mi je omenila, da so jo klicali iz revije Playboy," je za Žurnal24 povedal novinar Nove in dodal: "Ker so se mi zdele njene besede iz trte izvite, oziroma željne dodatne medijske pozornosti, sem njene govorice preko naših urednikov, ki so odgovorni za tedenske edicije, preveril tudi pri uredništvu slovenske izdaje revije Playboy ter iz njihove strani dobil jasen odgovor. Tako da, nič ni bilo napačno povzeto oziroma besedno prirejeno, saj je iz samega članka razvidno, da gre za preverjanje govoric, ki so se mi že od začetka zdele daleč od resnice."

 

Komentarjev 3
  • patron 13:03 05.avgust 2015.

    pa res, kako si kdo upa oporekati kraljici, zvezdi, zvezdnici vseh časov ......elvisu???

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:42 05.avgust 2015.

    Haha, spet same insinuacije in podtikanja, kajne PIA, PIO, ali kar si že zdaj???Te ujamejo na več kot očitni laži in potem plaz izgovorov, da je bila zadeva iztrgana iz koncepta in take fore..... Se je učil(a) od naših ...prikaži več politikov. Puhla glava in nič drugega, mediji pa iz nje delate neko kvazi estradnico.

  • Avatar mike1968
    mike1968 09:00 05.avgust 2015.

    Lojze a si pogovor posnel? HM.. Tvoja beseda proti njeni oprostite njegove ali kako že? ;)