Magazin > VIP
122 ogledov

Pia zlezla na Emija

emi, pia
1/3
DJ Janez Kočar
Emi iz Bara je organiziral prvi piknik, na katerem so bile glavne zvezde znani obrazi iz resničnostnih šovov.

Oboževalci resničnostnih šovov – po naših podatkih jih ni bilo veliko – so prrišli na svoj račun. Emi iz Bara je namreč organiziral piknik, ki so se ga udeležili "slavni kmeti“ Denis, Leon, Darinka in Lara, Barovci Miloš, Vita in Nejc, zvezde iz Big Brotherja Pia, Sebastjan, Tomaž, Mitja, Ana in Tibor ter kuharji iz MasterChefa Slovenije Miha, Karmen, Katja, Tilen, Eva, Blaž in Tjaša.

Dogodek je povezoval Emi, ki je bil z dogodkom več kot zadovoljen. "V vlogi povezovalca sem se počutil odlično in zelo domače. Za šov je bilo poskrbljeno in gostje so uživali,“ je za Žurnal24 povedal in dodal, da bodo piknike organizirali v vseh večjih mesti po Sloveniji. "O tovrstnih dogodkih sem razmišljal že v Baru, kjer se je ta ideja tudi rodila, saj nekaj takšnega pri nas še ni bilo. Želel sem se dokazati kot dober organizator in si kot organizator in voditelj ustvariti dobro ime. V veliko pomoč sta mi bila Miha Hauptman (MasterChef) in barovec Miloš Mar ter tudi šef lokala Antonov lounge Marko Dostal.“

Na pikniku je bilo po fotografijah sodeč veselo. Še zlasti razpoložena je bila zmagovalka Big Brotherja Pia, ki je Emi zlezla na ramena. Se med njima kaj plete? "Plesala sva in sem jo dvignil. To je to,“ pravi Emi. 

Komentarjev 1