Magazin > VIP
1441 ogledov

Po javnem sporu z znanim nemškim nogometašem manekenko našli mrtvo

jerome boateng Profimedia
Dočakala je le 25 let.

Kasia Lenhardt je v Nemčiji zaslovela v sedmi sezoni šova „Germany's Next Topmodel“, v katerem je osvojila četrto mesto, nazadnje pa je časopisne strani polnila s svojim ljubezenskim življenjem. Več kot eno leto je bila namreč v zvezi z nemškim nogometašem Jeromom Boatengom, s katerim se je pred nekaj dnevi razšla. Nemški zvezdnik je zanjo zapustil mamo svojih otrok. Po koncu zveze s temnolaso lepotico se je družini opravičil: "Opravičujem se vsem, ki sem jih prizadel, najbolj pa bivši partnerki in najinim otrokom. Razočaran sem nad sabo. Moški mora prevzeti odgovornost in delovati v dobro družine. To bom sedaj storil. Kasii želim vse najboljše.“

Nemški mediji pa sedaj sporočajo žalostno vest. 25-letno mamico malega sina so našli mrtvo. Policija sporoča, da niso odkrili znakov nasilja.

Jerome in Kasia se nista razšla v lepih odnosih. Javno blatenje se je začelo s športnikovo izjavo, da ga želi nekdanja ljubimka uničiti in da mu je grozila. Kasia je Boatenga označila za lažnivca in prevaranta. "Zvezo sem prekinila zaradi njegovih laži in nezvestobe,“ je povedala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.