Magazin > VIP
12833 ogledov

Po ogledu tega videa fani pričakujejo, da se bo Taylor Swift razšla s Travisom

travis kelce, taylor swift Profimedia
Znorel je.

Kansas City Chiefs so zmagovalci super bowla, kar je močno razveselilo tudi Taylor Swift, ki je od lanskega poletja v zvezi s Travisom Kelcejem, zvezdo te ekipe. Sprva ni kazalo, da bo moštvo Kansas City Chiefs zmagovalec večera, kar je načenjalo živce igralcev. Kamere so ujeli tudi "vroč" trenutek ob igrišču, ko se je Kelce razburjal nad trenerjem, ki ga je vzel iz igre.

Njegovo nespoštljivo obnašanje je razburilo nekatere fane lepe pevke, ki menijo, da bi Taylor zaradi tega izbruha jeze Kelceja lahko dala na čevelj. "Ko oboževalci Swift ugotovijo, da je Travis Kelce isti bedak kot tisti, o katerih prepeva," je nekdo zapisal na platformi X, nekdo drug pa je dodal: "Izsek iz članka o razhodu: Neimenovani vir blizu Taylor je dejal, da je bila presenečena nad Kelcejevo jezo in agresivnostjo na igrišču in da tega ni mogla uskladiti z njegovo osebnostjo zunaj igrišča. 'Ni vedela, kaj je resnično.'"

Glede na to, kako vroča je ta ljubezen, dvomimo, da bi se Taylor zaradi tega izpada "ohladila". Govori se celo, da bo Travis na prvo obletnico ljubezni padel na kolena in lepotico zaprosil za roko. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.